Tilmelding til DM I børnetrylleri 2020

Dato: 14. Juni 2020

Venue: Teatret Svalegangen, Rosenkranzgade 21, 8000 Aarhus C.

Sal: Ny Sal (max 130 pub.)

GET IN Kl. 10.00 d. 14. Juni 2020

Dagsplan 10.00-12.00 Tekniske prøver i Ny sal 12.30 Dørene åbnes for publikum 13.00 DM i børnetryl 15.00 (ca.) Tak for i dag

TEKNISKE PRØVER Alle deltageres acts gennemgås med teknikere i NY SAL, så vi sikrer en god afvikling og bedst mulige oplevelse for både deltagere og publikum. De gennemgås i omvendt rækkefølge i forhold til den de kommer i ved showet. De tekniske prøver styres af Produktionschef Morten Birk, Tonemester Anton og Showleder Mette Rønne.

BACKSTAGE Alle deltagere ved DM i Børnetryl har adgang til et backstagerum med bad og toilet frem til showstart. Under showet opholder deltagerne sig i salen bag publikumsopbygningen.

LYD Hvis du har brug for at afspille noget lyd i forbindelse med dit act, så skal filen sendes til anton@svalegangen.dk senest d. 4. Juni 2020. Filformatet skal være Mp3, acc eller wav. Oplys navn og telefonnummer når du sender filen.

SÆRLIGE ØNSKER TIL TEKNIK Scenen i Ny Sal vil være belyst med almindeligt scenelys som dækker hele sceneområdet. Hvis du har brug for noget særligt under dit act, så noter det i listen over dine behov. Bemærk valget af ordet ’ønsker’ 😉

TAK Vi på Teatret Svalegangen glæder os enormt til at have jer på besøg. Vi elsker at være med til at præsentere tryl for Aarhusianerne. Det er en genre indenfor scenekunst vi gerne vil være med til at fremhæve og hylde.

TILMELDING DM i BØRNETRYL 2020 DEADLINE for tilmelding d. 15. april 2020

Navn:

Email:

Telefon:

Tekniske behov: ☐Projektor ☐Mikrofon + stativ ☐Headset ☐Afspilning af lyd

Særlige ønsker til teknik: (Gælder både lyd, lys, bord, stol som du ønsker at bruge. Noter også gerne hvad du selv medbringer)

_______________________________________________________________

Ultrakort information om dig som tryller. Den skal bruges af aftenens vært, så du bliver præsenteret bedst muligt. Herunder også det kunstnernavn du gerne vil præsenteres under:

_______________________________________________________________

Ved tilmelding siger deltagere ja til at deltage i dagsplanen, møde klar til tekniks prøve og overholde deadlines for indsendelse af lydfiler.

TILMELDINGEN sendes til Emil Rosendahl på E-Rosendahl@ hotmail.com senest d. 15. april. 2020