Om

DM i trylleri er et årligt tilbagevendende mesterskab for tryllekunstnere i Danmark. Formålet med at afholde konkurrencer i trylleri er både at højne niveauet i det danske tryllemiljø hvad angår teknik og præsentation og udfordre deltagernes kreativitet og opfindsomhed.

Der har lige siden 30’erne været tryllekonkurrencer her i landet – mere eller mindre regelmæssigt. I Nordisk regi er der faste konkurrencer, men i Danmark det været lidt op og ned at få genskabt denne underholdende begivenhed. I 2016 blev den magiske tradition atter fremtryllet, og de magiske klubber kunne afholde et forrygende DM under den internationale Magiske Festival i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Der opstår et godt, magisk kammeratskab ved disse konkurrencer, og vinderne kan bruge titlerne både til PR og som et springbræt til at deltage i Nordiske og Europæiske konkurrencer. Det er vejen frem, hvis man skal opnå at få en plads ved verdensmesterskaberne i trylleri.

Arrangørerne af DM i trylleri er: Magisk Club Århus, Magisk Cirkel Sønderjylland og Magisk Cirkel Danmark, og de tre foreninger er på skift vært for arrangementet. I år er det Magisk Cirkel Danmark der står for mesterskabet. Der er konkurrencer i børnetrylleri og i close up/stand up magi. I close up kategorien er der både en senior- og en juniorkonkurrence.